Leelou Blogs

Slapp söndag...

... efter en intensiv lördag. Redan i fredags hämtade jag lilla A som vi får låna hela helgen. Jättemysigt. Igår morse for A och jag för att hämta L till en sydag i Skepplanda. Där blev det mycket kikat på och visat :)

Hon hade med mycket olika alster för att visa oss. Vilken otrolig inspiration!! L har just gjort ett mönster med kråkor :)

Andra visade också upp vackra saker, som


Överst V's Gudagott-bom, R's PingVin och M's Fairies. Ljuvliga! Det var fler som visade men då hjälpte jag till att hålla upp så då kunde jag inte ta kort.

Efter detta körde jag L tillbaka till hotellet och for hem för att förbereda kalas på kvällen. A blev 18 år och det måste ju firas!! Presenten blev uppskattad, en ring och ett halsband. När vi väl kom hem blev det nattinatt för ingen av oss orkade mer.

Idag söndag så går det i låg fart, även om lilla A och maken har spelat lite gitarr på morgonen, en film har gått på tvn, och frukosten är avklarad. Inom kort kommer A's mamma, tillika min syster, och vår far. :) Då blir det wok till lunch! Därefter ska jag och maken på en lång promenad innan jag sätter mig i syrummet för att få färdigt iaf ett projekt idag!

Susanne

1 kommentar: