Leelou Blogs

Blogginläggen

blir inte så ofta som jag har tänkt mig, men får iaf till ett och annat. I helgen var jag hos en kollega och sydde hela dagen. Då började jag på två nya projekt, en väska och en topp av mina Paris Cats-tyger. Jag gillar dem mycket. A hade hittat ett mönster för ett tag sen som jag norpade iden på. Det fick bli mönstret. Den har gått fort att sy, för ikväll har jag blivit klar med toppen. Dock är den inte struken än... Här kommer ett kort på utläggetJag blev även klar med en topp under förra veckan, som jag hittade på Lizzans och Ullis bloggar. Den gick fort och kommer bli ett barntäcke när jag fått ihop den med ett baksidestyg. Då kommer det ett foto på den också.

Idag var det lite mumma i brevlådan också. Jag fick ett ryck och beställde lite från FQS för en tid sen. Lite mönster och charmpacks... Undra vad jag ska hitta på med dem! Det är så skönt med angenäma bekymmer.

Nu ska jag gå och packa inför min resa till Skåne imorgon, det blir övernattning. Sen blir det stickning framför nåt på dumburken.
Susanne

2 kommentarer:

  1. Vad fint det blir! Kör försiktigt imorgon. Ta en sväng förbi Annalunda kanske :) Kram

    SvaraRadera
  2. Det ser ut att vara ett riktigt snabbsytt mönster, blir jättefint! Är nyfiken på barntäcket. Kramar Ullis

    SvaraRadera