Leelou Blogs

Farligt

att vara sjuk... nu har jag beställt garn från over there. Fick tips på en kjol, för det skulle jag vilja sticka. Jag dessutom beställt just det garnet den är stickad i. Jag som nästan inte har nått i rött... men men någon gång ska man väl slå till.

Jag håller på förfullt med en sjal som fanns i en tidning jag köpte för ett tag sen. Bestämde att det härliga garnet jag fick av min hemlis vän skulle användas. Tidningen heter Yarn Forward, och det fanns mycket läckert i den... hur ska jag hinna både sy och sticka... samt jobba????

Igår stickade jag klart de båda Mirrevirre-mössorna till mina systerdöttrar. Ska kort senare så de kommer, behöver fästa tråd först! Riktigt nöjd är jag, gjorde en liten justering att sticka istället för att virka. Garnet jag använde var Nimbus, köpt på Sy och inspirationsmässan på Kviberg hos Karma Garn. Kan knappt tro att det är sant men ett nystan för mycket köpte jag... får genast komma på ett litet lagom projekt... tror att jag hittade det hos E-zignz.

Dags att göra "kan jag jobba imorgon"-testet!!
Susanne

4 kommentarer:

 1. ååhhh va kul med nytt garn :)) håller med deg ang farliga sjukdommar...dom får en till att sitta vid datorn och kolla på alla roliga,mysiga affärer :))

  SvaraRadera
 2. Snyggt med rött, det är nästa stora modefärg.
  Krya på dig :)

  SvaraRadera
 3. Livets stora gåta, hur ska min hinna med arbete, sy, sticka och allt annat roligt.......sova mindre? Nä, då orkar man ju inte allt det roliga.
  kramis

  SvaraRadera
 4. Mycket farligt att vara sjuk! Hos mig damp det ner sju (!) kvilttidningar i brevlådan! Oops... Hoppas du kryat på dig och att ni har det jättemysigt på campen! Kram!

  SvaraRadera