Leelou Blogs

Fullt upp med packning

är det här hos mig. Jag har kommit ganska långt. Imorgon åker jag och A till Granby för att sy en hel vecka med kviltvänner! Det ska bli så enormt skojigt!! Det är en fröjd varje gång. Skillnaden denna gången kommer för mig att vara att jag fortfarande inte känner mig helt kry, men det ger sig nog under veckan hoppas jag!
Har packat ner varmt och mycket. Flera stickningar och massor av sömnadsprojekt. Hoppas jag hinner med nåt av allt!! Framför allt ser jag framemot alla goa skratt som veckan kommer att ge!

Igår kväll var jag med mina goa systrar och vår mor för att se och lyssna på Sunset Boulevard. Den gillade jag! Gunilla Backman är suverän, det var även de andra (men de vet jag inte namnet på!!).
När vi kom ut låg det ett härligt vitt täcke på marken!

Dags att packa ner även datorn så den får följa med... så kanske jag kan hinna ett litet inlägg under veckan... kanske... ;-) om inte så blir det nån rapport när jag är hemma igen!
Susanne

1 kommentar:

  1. Så hyggelig at du vil være med på gaver på vandring. Fint om du kan sende meg din adresse slik at jeg kan få sendt den avgårde. Ha en superfin uke med syvenner. Min mailadresse finner du på siden min.

    SvaraRadera