Leelou Blogs

Myslördag med spa, hemlis paket och sytid

Igår hade jag en underbar lördag. Började den med mina systrar och vår mor på Lilla Kurorten i Gbg. Vi hade det mycket skönt och slappt.... Känner mig som en ny mjuk, len och avslappnad människa!

När jag kom hem så hade maken hämtat ut ett paket, som innehöll en del godbitar... :-D Det var nämligen från min Hemliga vän! Tack så mycket! Allt föll i god jord, ska mumsa god choklad idag när jag syr i mitt syrum.Det som ligger underst är en sticktidning från 1946 och i den fanns många godbitar att göra.... Garnet har jag inte kommit på nåt med än. Men snart så....

Efter att ha njutit av paketöppning och småprat med maken så intog jag mitt syrum, där jag inte haft tid att vistas i november än. Jag fick äntligen börjat sy lite utmaningar som ska vara klara under denna månad. Fast jag blev inte klar... men oj vad det är härligt med att få sy lite när man väl sätter igång. Det är en lisa för själen, precis som stickning.

Jag unnade mig även en stund framför kaminen och fortsatte på min möbiussjal... gillar den skarpt... fast frågan är om den blir för liten... Då får det bli en gåva till någon kär vän.
Tidigare i veckan blev jag klar med mina sockar ocksåDe är stickade i opalgarn och mönstret har jag fått rekommenderat av My, som hon hittat på Dropsdesign. Det var lätt!! Tack My!

Nu ska jag gå till syrummet och sy, sy, sy, sy och sy... :-D
Susanne

1 kommentar: