Leelou Blogs

Uppdateringen kommer här...

Jag har ju så himla länge sagt att jag ska visa bilder men inga kommer. Idag har jag äntligen fått fotat och laddat upp!
Kjolen som jag började sticka i höstas och faktiskt använde igår när jag var på 5-års kalas hos E. Den är varm och skön! Garnet skickade jag efter ifrån USA.

I höstas var jag med på Hemlis 7, anordnad genom Stickamera. Av min hemliga vän fick jag detta ljuvliga lindfärgade garn. Sjalen hittade jag i Yarn Forward, en tidning jag hittade på Press-Stopp. Har fått hjälp att begripa mönstret av L och det är jag mycket tacksam för!! Rolig att sticka var den att det blev en till, fast i mindre variant till systerdotter E.

För en tid sen stannade jag till på en kviltaffär och shoppade lite... finns väl alltid lite plats och rum för tyg och böcker...
Det blev 2 häften, 1 bok, 3 charmpacks, spets, röd tråd och knappar.

På en av listorna jag är med på har det varit en Sy-Tillsammans inför Alla Hjärtans Dag. Jag har idag blivit klar med mitt bidrag. Tanken var att vi skulle sy en bonad men jag har valt att göra två muggmattor istället.Idag på morgonen åkte KM till USA för att jobba under en period. Jag har redan sagt att jag ska beställa lite tyger och garn som han får kånka hem... han tycker det är bra för han vet ju att det är rätt så mycket billigare med tyg "over there". Så idag har jag gjort en beställning av en FQ-bundle, mönster och lite metervara av tygserien Sunkissed.
När jag skulle kika på garn fick jag problem för jag vet inte vad jag ska välja... så då fick det bli några stickböcker från BookDepository istället... :o)

Nu ska jag fortsätta vid min symaskin och få klart de vandrande blocken jag har att sy här i februari... fast de kan jag inte visa här förrän tidigast januari 2012.

Ha en underbar söndagkväll!
Susanne

2 kommentarer:

  1. Vilka jättefina sjalar du har stickat! Kramar Ullis

    SvaraRadera
  2. Så mycket fint du har gjort Susanne! Hoppas att vi ses snart! Kram

    SvaraRadera