Leelou Blogs

Långhelgen snart över...

Vilken härligt helg det har varit. Det känns som om jag hunnit med att ta det lugnt men även att få undan en del. I torsdags åkte vi som sagt till Blekinge över dagen.

På fredagen höll vi oss hemma, fast jag behövde en tur till Göteborg. Jag hade planerat in att gå på sip&knit men hade tagit fel på dagen. Jag inhandlade saker till min byteskompis på Stickamera bland annat.

Lördag hade jag bikinipremiär... har nog inte haft bikini på mig de senaste åren här hemmavid, men iår skulle den bleka lekamen få liten annan färg.

Igår söndag blev det en annan premiär, då vi badade nere i sjön där vi bor. Det var enormt kallt men ett dopp blev det iaf! Innan hade jag renast ogräs på ca 18 m av häcken. Resten tog jag idag och därefter blev det ett dopp till och jag tom var i längre än igår... Nu är jag lika varm som innan doppet. Så det kan bli ett till idag...

Igår fick jag även klart handsömnaden på Bom 2009. Bild kommer senare, den ska ges bort innan :)

Böcker har jag hunnit att plöja också... två stycken i helgen. det var länge sedan. Borde ha varit kurslitteratur men det får bli nästa bok istället....

Vad gäller symaskinen har jag inte ens varit i mitt syrum dessa dagar... mer än sätta på en ljudbok när vi suttit på altanen.
Dagens lunch blev en anksallad med annanas till efterrätt... mums!!


Susanne

1 kommentar:

  1. Visst har det varit en alldeles förträffligt härlig helg!! Du verkar ha tagit till vara på dagarna!
    Kram Lizzan

    SvaraRadera