Leelou Blogs

Julen kom och är redan över

Det gick så fort att jag inte hann med att blogga om det. Hoppas det varit en bra jul ändå!

Vi har haft julen hos mig i år och det var toppen! Det är så härligt med jul tycker jag. Man umgås, äter gott och har det mysigt mest hela tiden!

Jag har även fått fotat en del. Bland annat har garnerna jag köpte på stickeventet hamnat på bild, samt det vi fick i välkomstpåsen från Garnbutik AstridÄven de små necessärerna, eller förvaringen för mina systerdöttrars DC Nintendo, kom på bild.Min älskade farmor fyllde 88 år igår (Annandagen) och det firades som vanligt i Värmlandsskogen med släkt och god mat! I år fick farmor en stickad sjal i silke och alpacka. Mönstret har jag plockat ihop utifrån olika sjalar jag stickat.Jag har även varit med i ett julklappsbyte och fick dessa söta tyger. Tack Eva! Helt ljuvliga!! Ängeln kommer hänga i syrummet så jag har en vakande ängel när jag syr!Innan jul sydde jag en del små saker. Har under 2011 varit prenumerant i Faeries in my Garden och då fått olika projekt under 10 månader. Ett paket fanns detta kit, en underklädespåse, smyckespåse och en vetevärmare(fast jag har använt mathavre istället).Dags att börja röja i syrummet så jag kan få en ordning i det rummet som jag kan bli nöjd med... detta innebär väl att en del kommer slängas... kanske ska ha en utlottning på en massa scraps framöver??
Vi höres!
Susanne

1 kommentar:

  1. Vad mycket fint du gjort! god fortsättning och lycka till med städningen! Konstigt att det går på ett huj att stöka ner men betydligt långsammare att städa... ett av livets mysterier... Kram jenny

    SvaraRadera