Leelou Blogs

Klar med sjal o hittat Tygstaden

Igår blev jag klar med teststickningen av sjalen Inspire me, mönstret har Anna gjort. Jag hittade garn i en affär i närheten. Nystanen kändes som Semillan men tunnar. När jag började sticka den var garnet allt annat än ljuvligt att sticka med. Men sjalen har gått fort att sticka och var roligt. Ville bara, en rad till.... jag som inte ens är randig!

Igår när jag blockade sjalen åkte jag iväg till Nippori, där finns Fabric Town... och jag tror inte jag sett så många tygaffärer på ett och samma ställe innan... man blev helt yr! Det var omöjligt att ens handla något... men jag kan ju grunna och sen handla för att skicka hem ;)

När jag kom hem unnande jag mig en kopp kaffe och en glass

Idag har jag varit i den Botaniska trädgården. Otroligt vilka härliga träd som fanns där! Hittade en ginko, enormt hög.... och konstiga rötter eller om det är ny träd på gång.i en av dammarna simmade det sköldpaddor tillsammans med karparna.


Nu ska vi strax ut och äta gott! Det är bröllopsdag nr 4 som går av stapeln. Jag har bokat biljetter till Melody Gardot, som spelar i Göteborg i december.
Susanne

2 kommentarer:

  1. Ser väldigt nice ut! Miss you!

    SvaraRadera
  2. Hej vad mycket kul du har för sig! Spännande!

    SvaraRadera