Leelou Blogs

Nu är det sista veckan

och fram tills nu har jag gjort en del, fast mycket har inte kunnat fotograferas. Igår var jag och C till en utomhuspool, för att sola o bada lite. Vi var där mindre än 2 timmar. Vattnet var varmt, 29,8 gr och i luften runt 36 gr. Helt enkelt varmt o skönt. Jag lyckades att bränna mig en del, så idag blir det en innedag eller iaf en dag i skuggan.... för att inte smälla av. Det känns tufft att sätta på sig en långärmad t-shirt när det är 33 gr ute... hahaha...

Men i helgen hade maken o jag en utflykt. Vi tog bussen upp till Kowaguchiko, den skulle ta 2 timmar men tog 4. Väl framme var det skönt att få gå lite. Vi knallade ner till sjön.

Vårt mål var att få se Fuji, japans mest kända berg. Det låg i moln när vi kom.


Vår vistelse var tänkt att vara 3,5 timme i denna by men pga av försenad buss blev det knappt 1,5 istället. Så när vi varit ner till sjön var det dags för en fika innan bussen skulle gå. Såg några roliga statyer o utsmyckningar.Fikade gjorde vid detta tåg som fanns framför stationen. Tydligen en turistattraktion för många var fram o läste på skylten o tittade.

Från bussfönstret tog jag några kort till på Fuji.


Hemresan skulle ta mindre än 2 timmar men tog 4.... så det blev många timmar på buss. Jag hade som tur var med mig en stickning så nu är jag snart klar med de sockarna.
Susanne

1 kommentar:

  1. Jösse namn vad tiden har gått fort, tycker inte att det är något sedan vi var i Fegen och förlustade varann:O))Men tänk vilken upplevelse ni har varit med om! Och du, välkommen hem igen! Kram...

    SvaraRadera