Leelou Blogs

Jag vill bara sy och pyssla...

Förra veckan var jag till Granby och hade en syvecka tillsammans med flera goa vänner. Vissa har jag inte sett på ett år, så det är ju alltid lika kul. Några var nya och det är lika kul att lära känna flera goa quiltare!

Denna gång sydde jag ihop blocken från GoaGummors Vandrande block 2012. Jag gjorde en skiss redan i december 2011 och lördagen 17 november fick jag dem alla i min hand. Underbart! De är så härliga och fina. Toppen blev klar med bårder, som jag valde att ha miterade hörn på.
Jag har de senaste 2 åren försökt hitta lite nya färger för mig att sy i. :)

Utöver detta har jag sytt en väska tillsammans med S. Det tog en halvdag för tillklippning och en dag att sy. Men klar blev den och vi blev väldigt nöjda med våra väskor.
Min är den ljusa.
Det var även dags att visa utmaningen som finns inför varje tillfälle. Dessvärre var inte A där denna gången så vi fick ha visning ändå. Jag valde att sy ett kuddfodral.
Hann jag med något mer under veckan, jo jag sydde 14 muggmattor där jag har kvar att sy ner kantremsan, skar till ett tilltänkt evighetsprojekt och fick faktiskt sytt ihop ett par block av det. Därtill provade jag Lil'twister-linjalen (inget kort) och skulle även prova den ännu mindre men det gick inte alls... det stämde inte antagligen pga att det var allt på snedden.

Hade med mig lite stickningar som jag tog ett o annat varv på. Inget klart dock.
Idag har jag varit ledig och det är skönt att vara ledig. Jag har använt dagen med att tvätta och pyssla inför lite olika swaps som jag är delaktig i. Ett paket skickat och ett hämtat.
Nu ska jag sy ner kantremsor.... :) och förbereda 4 arbetsdagar!
Susanne

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig vecka du haft,,fått mycket klart och säkert lite ny inspiration också!!Kram

  SvaraRadera
 2. Den väskan som Du har sytt intresserar mig mycket. Såg den uppsydd i Quiltköping nu när jag var där i början på hösten, och tyckte om det jag såg. Era väskor ser fina ut, tycker jag.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 3. Härliga saker du visar upp!!!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 4. Vad fina dina rutor blev! Och smart att ha syvecka direkt efter bytet så det blev klart så snart :-)

  SvaraRadera