Leelou Blogs

Nu har det gått en tid

och jag kan nog inte säga annat än att handen är relativt återställd... det syns om man vet om det och kikar noga... Jag är så glad att det har gått så bra trots allt...Det trodde jag verkligen inte!

Vad har då hänt sen sist. Jo jag blev klar med min sjal, ska dock blocka den, och kjolen ska bara det där sista fixas så är även den klar! Otroligt! Stickprojekten har blivit flera... börjat på en födelsedagspresent, på vantar till systerdotter och lagt upp till en lusekofta till maken. Har nästan blivit klar med den ena strumpan med tår på. Om jag hade haft fler timmar per dygn hade jag nog börjat på ytterligare projekt!

Istället för att sy började jag röja i mitt syrum, och det håller jag fortfarande på med. Det går sakta men dock framåt... Jag har hittat en hel del saker som jag funderat på vart de tagit vägen men dock inte min kamera. Jag undrar verkligen vilket bra ställe jag hittade till den. Fast jag har ju ett hörn i rummet som jag inte ens börjat röja runt i än, så jag håller mina tummar!

Nu ska jag återgå till stickcafét på Facebook.
Tack alla för era krya-på-dig-hälsningar, de har värmt massor!
Susanne

2 kommentarer:

  1. Gott att höra att du och handen mår bra!! Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Härligt att du är på bättrngsväg!
    Kram Lizzan

    SvaraRadera