Leelou Blogs

Mera att berätta!


om den underbara helg i Fegen. Jag har nu fått tagit kort på min utmaning, min ST-Fegen och lite annat!Jag gjorde som sagt en stickväska, med lite extra förvaringar för diverse tillbehör. Mönstret är från Anne-Pia Godske Rasmussen på väskan.Vi sydde en SyTillsammans första kvällen. Det blev en söt liten påse för muggen. Jätteroligt var det och jättekul att se alla olika varianter!Så här blev min. Så TACK G, för detta initiativ!
Shoppingen hos Tyger & Ting. Så nu ska det sys lite smått och gott!! Vi får även en utmaning i samband med detta. Den här gången ser den ut så här:
Reglerna är att det ska bli en väska, vi får lägga till 2 tyger varav ett från rullen. Har kanske redan en ide... får se om det blir så!
Jag hade även en kvilt med mig där jag sydde kantremsan på. Jag kom rätt långt en kväll då vi satt och pratade några stycken fram till sena natten...
Känns skönt att få klart den! Den ingår i Regnbågskviltar under Röd.
Grunden för denna kvilt är en utmaning jag har med A och A. Varje gång vi ses har vi en utmaning, stor eller liten... Roligt är det iaf!! Mönstret är från Terry Atkinson.

Skulle ha visat redan igår men var så trött. Maken förberedde årets första grillning, Lammburgare. Riktigt underbar!
Nu ska jag dricka te med maken!
Susanne

4 kommentarer:

 1. Jag inser nu när jag ser bilderna att jag inte kikade tillräckligt djupt i din shoppingpåse från Tyger & Ting :) Kram

  SvaraRadera
 2. Har ju redan skrivit att jag gillar din kvilt.
  Muggpåsen är superläcker i sina härliga tyger!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 3. Ni verkar ha haft det toppenhärligt! Så mycket fint ni skapar, ni måste sitta heeela nätterna å sy :)

  SvaraRadera
 4. Det var väldigt va det handlades hos dig då:O))

  SvaraRadera