Leelou Blogs

Midsommar och lite annat

gott att berätta om.

Igår på Midsommarafton kom mina systrar hit med sina familjer. Vi hade en skön dag med allt vad det innebär. En obligatorisk sillunch intogs och regnet strilade ner. Det blev upphåll och vi knallade bort till firandet vid Hea.
Där restes en midsommarstång och vi dansade kring den en stund. Sen var det hem till grillen för att få mera mat... mumsigt!

Jag och maken passade på att fira min ena syster som fyller år i veckan som kommer, men vi har inte möjlighet att närvara då. Hon fick ett överkast som hon suktas efter ett tag. Det var nog överraskande att den äntligen var klar!Idag har jag sytt lite och stickat lite. Jag har fått klart den utmaning jag fick av Eva J förra året. Då fick hon en bild av toppen skickad till sig. Hon skickade en två bitar tyg till mig och några till, för att se vad vi kunde få till av dem. Jag valde att sy en Försvinnande nioruta, jag har själv lagt till det röda och svarta tyget. I höstas när jag hade en Hemlig vän fick jag det vita tyget som jag valt som bård. Det var som gjort för att passa där. Härligt! Så nu har jag fått klart en liten julduk eller julgransmatta.Jag har även passat på att tvätta lite tyger idag till vårt vandrande blockbyte genom Goa Gummor. Får vi se om det kan bli sytt i afton eller imorgon.
Ha en fortsatt skön midsommarhelg!
Susanne

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig midsommar.
  Vilka fina kviltar du gör, helt fantastiska kreationer!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin present din syrra fick.
  Ha en bra fortsättning på helgen.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en fortsatt mysig helg! Vilken härlig present din syster fick...
  Kram Lizzan

  SvaraRadera