Leelou Blogs

Semesterlunken har slagit till

Har äntligen semester... har haft det i 2 veckor nu. Det har varit slappt men ändå fyllt med innehåll.
Började med att ha vänner på besök, grillade och hade trevligt en måndag. Dagen efter for vi till Lyse, fiskade och käkade krabbor med släkten och hade en supergo dag!Här försöker jag få makrill på kroken.

Sen tog vi oss en tripp till London maken och jag. Härliga dagar hade vi där! det var varmt och skönt.

Här lunchar vi på Costas. Mycket att kika på.
London EyeTower BridgeHouses of ParlimentBuckingham Palace

En del shopping blev det. Jag hittade till I Knit London, där jag handlade ett par härvor garn och en bok. Vi gick på musikal (Betty Blue Eyes) och på teater (The Emperor and the Galelee). Massor av god mat och dryck ingår naturligtvis. Te följde också med hem av många olika sorter!

Väl hemma har det inte varit riktigt lika gott väder men varmt ändå. Jag har fått stickat en del på min kjol. Den är klar och jag gillar den skarpt, har haft på mig den sen den blev klar.Stickad i Paris, massa nystan som jag hittade i mitt skåp och glömt bort. Mönstret hittade jag på Drops.

Har även hunnit med att göra äppelmos i Bohus hos vännerna A o J och provat Rabarberchutney enligt L. Bakat ska bli min nya drog för det har jag gjort och det har blivit gott. Just nu står det valnötsbröd och jäser...

Annat skoj som är på gång är att i boken jag köpte i London hittade jag en kofta som jag bara måste sticka... så igårkväll blev det en garnbeställning från Torgstenen.
Dags att baka ut.
Ska nog inte dröja så länge till nästa inlägg... men man vet ju inte i semestertider... det är ju 3 veckor kvar!
Susanne

4 kommentarer:

 1. Ser ut som skööna veckor.
  Härligt att du hunnit med både London och stickat i Paris, berest dam ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jösses vad avundsjuk jag blir!!!!!
  Jag vill också åka till London! Musical och teater och garnaffär! Aaaaah!!!
  Kjolen blev jättefin!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad härligt, en London visit hade inte suttit helt fel. Får nog ta mig ett allvarligt snack med maken. Hoppas resten av din semester fortsätter lika gott.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det låter ju bara så bra, vi har också varit runt lite, men annars hemma och dona, behövs innan barnen börjar skolan och alla aktiviteter.

  SvaraRadera