Leelou Blogs

Fredag, höst och utlovade bilder

Jag har ju under veckan varit hemma sjuk. Det har inte orkats göra så mycket mer än sticka i soffan vid kaminen. Vid min sida har jag haft 3 stickningar. Framför tvn har jag ytterligare en (ingen bild). Först ut min Uppifrån-o-ner-kofta;Knapparna har jag köpt på Butik Bolla, som tyvärr inte finns längre, men många av knapparna finns numera hos Tummelisa.

Sen kommer den klänning som jag stickar. Jag såg mönstret första gången på Yll o Tyll. Men det har dröjt innan jag skaffade det.Den är rolig att sticka. På mönstret är den för mig ganska kort så jag har förlängt den... ;)

Sist ut håller jag även på men kofta ur en bok jag köpte i London, A knitting Wrapsody. Föll för mönstret, så i somras fick jag ett ryck för att hitta ett garn som jag gillade så jag kunde göra den. Hittade ett garn på Torgstenen.... Jag är ledsen att korten ligger ner på de två nedersta...


Hösten har ju kommit med full fart, det blåser och viner ut. Skönt att få vara inne. Regnet har öst ner mellan varven.

Jag även försökt sy lite men det är segt när man inte är i form... :( fast lite har jag fått gjort på den ST-sömnad vi har på en av listorna jag är med på. Vi ska sy muggmattor, det som gör att det händer lite fast man inte orkar så länge är att storleken är liten. Inte riktigt samma som ett dubbelsängsöverkast direkt... tur är väl det!! Det är ett sånt överkast på gång ändå... men det får jag fortsätta på vid annat tillfälle....

Nu ska jag ta mig en promenad i blåsten för att träna mig på att ut och röra mig efter allt stillasittande i veckan.
Ha en skön fredag!

Susanne

4 kommentarer:

 1. Koftan längst ner med sjalkrage kommer att bli sjukt snygg. Gillar verkligen modellen och din uppifrån och ner kofta ser så himla gossig ut! Ska bli spännande att se mer av klänningen också! Kramis och krya på dig.

  SvaraRadera
 2. Känner mig oxså dassig idag,,kan det smitta genom datan tror du??Ha,ha

  Har inga sticken att sätta i händerna men väl några quilttidningar!!Kram och trevlig helg

  SvaraRadera
 3. Oj så flitig du varit fast du inte varit kry.
  Kanske man får se någon av dem i Granby.
  Kram o Krya på dig.
  Lena P

  SvaraRadera
 4. Vad du är händig! Önskar jag kunde sticka...
  Hoppas du mår bra igen,
  Jean Jessica

  SvaraRadera