Leelou Blogs

Sammanfattning av sykollo

Nu är jag hemma igen efter en veckas kollo. Det har varit som vanligt galet kul!! Det är ett underbart gäng!!

Jag har sytt en del juklappar så de kommer inte på bild här... men klar blev jag med mycket annat!
En necessär som jag fått i en prenumeration genom Faeries in my Garden. Det var det första projektet och den blev mycket söt... den kan bli en present framöver till någon nära mig.Jag provade på att sy päronväskor, det blev två så att A och E kan få varsin om de vill ha. Söta blev de iaf.Som alltid blir det en och annan förvaring sydd... denna gång blev det en jätteförvaring och en något mindre. De var perfekt att transportera tygerna, som jag köpte av Tygshopen under kollot, hem i.Jag sydde mig en liten plånbok för att testa ett litet mönster. Fort gick det, bara 4 sömmar! :-)Jag sydde även klart syboxen vi hade som en Sytillsammans med Goa Gummor. Är riktigt nöjd med den. När jag är klar så insåg jag att den passade alldeles utmärkt till min numera gamla skräpkorg jag har vid symaskinen.Jag är med och syr i Regnbågskviltar, så nu blev det Indigo som blev projekt. Det blir en kudde.
Jag öppnade även en FQ-bundle och började stryka och skära på den... fast det är inget att visa än... :-) Denna kommer nog bli en följetong här på bloggen!

Det var även redovisning av våra utmaningar... Annika, Annika och jag har haft det ett tag till våra kolloträffar. Denna gång har vi haft ett längre projekt på gång. Nu var de klara. Vi har själva sytt mittrutan och sedan har det gått runt för en bård, därefter avslutningen hur stora vi själva tyckte, något skulle sticka ut, det skulle vara kviltat och kunna hänga upp.Här är våra 3 klara... Annika P, Annika S och min.En närbild på min färdiga bonad... Helläcker fast jag inte gillar rosa :-).

Nu ska jag börja ta fram alla adventsljusstakar, för det har jag inte hunnit med än!

Tjingeling
Susanne

3 kommentarer:

 1. Tack själv för en härlig helg och dina grejor är ännu finare i verkligheten.

  Kram Lena På

  SvaraRadera
 2. Kul att få ta en titt på en del av vad som syddes, era utmaningar blev jättefina! Kram Katarina

  SvaraRadera
 3. Jösse namn vad mycket du har hunnit med på denna veckan..och så mycket fint. Syboxen är ju bara helt underbar..För att inte tala om den romantiska "saken" överst...Kram Immi

  SvaraRadera