Leelou Blogs

Vilken ljuvlig helg jag haft

Varje år i april är vi ett gäng tjejer som träffas i Fegen, bor på vandrarhemmet där och syr, skrattar och har det helt enkelt TOPPEN!

Vi träffas redan på torsdag fm och sätter upp våra symaskinen. När vi alla har kommit så syr vi en sy-tillsammans efter kvällsmat. I år var det bästa V som höll i den. Vårt resultat blev en börs. Så här blev min:så här såg det ut med våra alla tillsammans.Varje år åker vi även till Tyger o Ting, för lite shopping och fika. Det blir en liten gåva varje år som till nästa år ska sys till något. Förra året fick vi en rulle med 9 olika tygbitar, en panel o en trådrulle. Utmaningen blev att det ska bli en väska. Vi fick lägga till ett tyg av de befintliga tygbitarna och ett tyg till. Här är min väska:Här är våra allas väskor:Årets utmaning inför nästa år:
jisses!! Vad ska man göra... Vad som ligger i påsen, NÄ NÄ det får ni inte se... ni får vänta till nästa år!! ;)

Annat som syddes blev att jag gjorde klar min topp med linjalen Lazy AngleTillsammans med lite andra vänner har jag haft en annan utmaning, där jag fick en bunt med 5 fq jultyger. Nu har jag fått ihop en topp:Innan jag åkte ner så kviltade jag Nova, i Fegen sydde jag på kantremsan och sydde ner den för hand på baksidan. Så här ser den ut:Den ska bli en gåva till min kära vän E.

Jag började även på en Hjärtelöpare, mönster Tyger o Ting (Inget kort) och ett förkläde efter mönster av underbara I (ingen bild, då den inte är helt klar!)

Idag innan det var dags för hemfärd blev det sya av en charmpacks som jag vann ett år på ett lotteri i Fegen. Så här blev den:Nu ska jag packa upp sysakerna och kanske starta symaskinen så att förklädet kan bli klart så ni kan få bild på det inom kort. Jag ska ju även få färdig min fjärilskvilt.

Undrar om ni orkat läsa allt...
Tjings Susanne

1 kommentar:

  1. Ser att du/ni haft en toppen helg, och så mycket ni har hunnit med att sy.

    Kram

    SvaraRadera