Leelou Blogs

Jag är här...

även om jag varit tyst. Det är en del som hänt sen sist. En del parker har vi förstås hunnit med och ett o annat tempel till   =).


Vi har även firat Nationaldagen o Midsommar i ett på Svenska Ambassaden. Där var dans kring Midsommarstång, sill, köttbullar o korv m bröd som serverades.
I helgen har vi även varit på Zoo, där det finns bland annat 2 pandor' (som sitter bakom glas). Vi kom dit tidigt så djuren fick mat när vi var där. Det var kul... för många djur var därmed aktiva...

Jag har börjat på två stycken Mystery-shawls Kal via Raverly dessutom i helgen, Mina ugglesockor är klara!Idag var planen att gå och simma, men det var inte så enkelt som man kan tro... ett besök kostar ca 300 kr och medlemskort för 2 månader drygt 1000 kr. Jag ska satsa på det senare men behövde både pass o adress. Men imorgon då har vi tid så det kan simmas i flera gånger i veckan tills hemfärden.
Nu blir det lite stickning o fika...
Susanne

2 kommentarer:

  1. Du verkar ha ett härligt liv just nu. Jättepandor fanns i Eskilstuna för några år sedan... tiden går fort, det är visst 25 år sedan :o)
    Kul att se dina bilder.

    SvaraRadera
  2. Hoppas du lyckades ta dig in i simhallen i dag!
    /Marie

    SvaraRadera