Leelou Blogs

Sakta kommer jag in i livet igen

Det har varit en omställning, som jag är förvånad över, att komma in i arbetslivet igen. Har svårt att hitta min plats men jag hoppas att det kommer!

Jag har dock fått till att sy lite hemma äntligen. I våras var jag till Fegen med ett gott gäng och sydde som brukligt en helg i april. Vid trippen till Tyger o Ting inhandlades ett kit av en löpare med hjärtan o blommor på. Den blev klar i förra veckan och fotad i helgen.

Jag har även fått lite stickat klart, ett par sockar som jag inte kan visa här än...

och ett par halvvantar som jag har teststickat åt en tjej. De är jättesköna och jag är nöjd. Det kommer bli fler av den modellen även lite modifierade :)

Annars så håller jag mest på att hitta en skön lunk i livet och få ork att göra annat än att ramla i soffan när jag kommer hem från jobbet. Idag klippte jag gräset, vilket jag hoppas blir sista gången för i år. Nu ser jag framemot att få kura inne med en brasa i kaminen i höst och njuta av alla härliga garner jag fått och köpt!
Tjinixen!
Susanne

7 kommentarer:

 1. Tror du hittar tillbaka till sömnad /stickning ganska så snabbt,,men ta det pö om pö,,,hösten den är lång...Kramis

  SvaraRadera
 2. Jag kan tänka mig att dina upplevelser i Japan kommer att visa sig i din kreativa ådra.Sen att vi måste arbeta heltid är helt "fel". Jag tycker att man borde få jobba halvtid med heltidslön, vi som har så mycket som står på att göra listan.

  SvaraRadera
 3. Det är lätt att vänja sig vid att vara ledig :) Du kommer snart in i den vanliga lunken... Löparen är superfin! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 4. Löparen med hjärtan och blommor på som Du har sytt, tycker jag är så läcker. Det var roligt att se den i dessa färger som Du har använt.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 5. Så där ja, löparen är färdig som jag såg när du började på! Jättefin! Och vilka underbart snygga vantar!! Kram Immi

  SvaraRadera
 6. Att vara ledig och få ta hand om sin dag som man själv vill är underbart och att då behöva hitta sin plats på och i arbete igen kan nog ta sin lilla tid.
  Skönt att se att du kan vara så kreativ på din lediga tid och få till så vackra saker ur händerna!
  kram

  SvaraRadera
 7. Halvvantarna ser jättesköna ut.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera