Leelou Blogs

Quiltköping o annan rolig post

 Igår var jag med de goda vännerna A o B till Quiltköping, Lidköping i kviltskrud o festival! Detta år hölls det i Vänermuseet o var i flera byggnader, vilket gjorde att man fick både frisk luft o röra på sig lite. :)

Det var en underbar dag där jag fick krama om vänner från när o fjärran... det var nämligen obligatoriskt att kramas enligt mig ;)... Där var A, L, M, A, E, C, S, L, M, G, E, V, M, S, R, L, B, I, P, S, A, G, L, K samt en del jag känner till namn som jag kunde få presentera mig för... Underbart helt enkelt var dagen!! (Hoppas jag inte glömt ngn bara... )

En del inköp blev det förstås också... :)

Innan färden bar av till Lidköping så stannade bilen så jag kunde hämta ett paket... ett byte från en lista jag är med på om att sticka muggvärmare. Detta fick jag från Gretel.

För en tid sedan skickade jag ett paket till Gretel:

Fick även ett riktigt bubbelgumsrosa nystan Kauni från ett lotteri där jag vann en av vinsterna, men det har jag inte fotat märkte jag...
Idag hoppas jag på att få sy eftersom vädret verkar bli riktigt grått! Jag som sett framemot SOL o SOL!!
Vi hörs,
Susanne

7 kommentarer:

 1. Så snygga tyger och garner du fick med dig hem!

  SvaraRadera
 2. Nu är jag hemma igen i Varberg ,,, det var så roligt att träffa dig o A i Quiltköping!!! Hoppas du stannar till här när du åker förbi nästa gång// kram

  SvaraRadera
 3. Det var sååå kul att träffas och få energigivande kramar ;)
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 4. Så mycke trevligt du handlade, kram kram

  SvaraRadera
 5. Det låter som Du har gjort en härlig utflykt till Lidköping som stod i kviltskrud. Några inköp och möten med vänner från när och fjärran. Kul att Du delar med Dig av Din glädje, tycker jag.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 6. oj vad mycket fint och skoj. Tycker mig se ett visst uggle-tema i Quiltköpingsbilden.

  SvaraRadera
 7. Du hittade till alla utställare ser jag och mycket fint fick du med hem. Själv missade jag alla som fanns i Rotundan :-( men det var nog bra för min plånbok.

  SvaraRadera